Forumjubel i solskinnet på Anfield

Solen strålte om kapp med forumgjengen som i helgen hadde en fortreffelig weekend i Liverpool, toppet med 3-0 seieren over Newcastle.

Dette var åttende gang at LFCSCSB arrangerte en spesialsydd tur til Liverpool for medlemmer som bruker Kop Forum. 16 helrøde sjeler var med denne gang. Noen ankom allerede torsdag og fredag, mens gruppen først ble fulltallig lørdag kveld.

De først ankomne gjorde seg kjent med byen og testet utelivet allerede fredag kveld, noe som også ble gjentatt lørdag.



Første glimt av Anfield på vei gjennom Stanley Park.



Per Christian lot ikke rullestolen stoppe seg, og fikk et tårevått første møte med Anfield.



Glimrende utsikt fra The Kop.

Den store dagen på denne turen var imidlertid søndagen. Med tidlig avspark mot Newcastle var gruppen samlet på puben The Park allerede klokken 10.00. Her ble sangstemmen testet på diverse Liverpool-sanger, og det ble en fin oppvarming til kampen. De røde vant som kjent kampen komfortabelt 3-0, til stor glede for alle og spesielt de mange som var over for første gang.



Forumturer kan tære på kreftene.

Vel tilbake på hotellet på Albert Dock fikk de fleste med seg de siste minuttene av Arsenals 1-0 seier over Manchester United, noe som medførte at stemningen steg ytterligere noen hakk.

Senere på ettermiddagen inntok gruppen en bedre middag på den spanske tapasrestauranten La Vina, før kvelden ble avsluttet med Spirt of Shanklys sesongavslutningsfest for noen - hvor John Flanagan var hedersgjest og holdt en kort og konsis tale - mens andre valgte puber og annet uteliv.



Middag på La Vina.



John Flanagan var hedersgjest under Spirit of Shanklys End of Season Do.

Her kan du lese om tidligere forumturer:

Blackpool - september 2010 1-2
Bolton - februar 2010 2-0
Burnley - september 2009 4-0
Sunderland - mars 2009 2-0
Hull - desember 2008 2-2
Arsenal - oktober 2007 1-1
Sheffield United - februar 2007 4-0