Fowler flytter hjem

Liverpool-legenden Robbie Fowler tar ingen ny sesong med Perth Glory i den australske ligaen. Samtidig har en annen tidligere toppscorer i Liverpool, Michael Owen, fått ny ettårskontrakt med Manchester United.

TabloidavisenDaily Mail melder at tidligere Liverpool-spiss Robbie Fowler harinformert Perth Gory om at han ikke kommer til å returnere tilAustralia av famileårsaker.

36 år gamle Fowler kom tilPerth fra North Queensland Fury i 2010, og scoret ni mål forklubben. Nylig ringte han Perth-forman Tony Sage og informerte om athan ikke kom til å returnere til Australia.

- Først vil jegtakke formannen for at han har vært så forståelsesfull. Han har værteksepsjonell helt siden jeg kom til klubben, og jeg ønsker å takkeham for at jeg fikk muligheten til å spille for Perth Glory, siteresFowler av Daily Mail.

- Jeg har en vidunderlig familie som jegmå ta hensyn til, og med barn i skolealder er det best å slå rot.Jeg må også oppholde meg i England for å ta min trenerutdanning,forklarer måltyven.

- Jeg vil takke alle i Perth Glory og ivestlige Australia for å ha fått meg til å føle meg velkommen, ogjeg ønsker manageren og spillerne lykke til med den nye sesongen, avslutter Fowler.

- Robbie har satt Perth Glory på verdenskartet, og jegskulle gjerne hatt ham her en sesong til, men som ektemann og farforstår jeg at han setter familien først. Jeg setter også storpris på at Robbie ringte meg personlig for å fortelle meg det såsnart avgjørelsen var tatt. Robbie vil alltid være velkommen i PerthGlory, og jeg kan ikke få takket ham nok for hans bidrag tilfotballklubben, uttaler Perth-forman Sage.

Samtidig med atRobbie Fowler har flyttet hjem til England, har Fowlers tidligerelagkamerat i Liverpool, Michael Owen, fått en ny ettårskontrakt med ManchesterUnited.