Fowler trener med reservelaget

Liverpool-legenden Robbie Fowler trener for øyeblikket sammen med Liverpools reservelag, samtidig som han har tatt på seg et korttidsengasjement som spisstrener i Bury.

Reservelagsmanager Pep Segura forteller at Fowler viste gode holdninger da scouseren trente med reservelaget i går. Spissen trener med Liverpools reservelag for å holde formen vedlike etter at han returnerte fra sitt opphold i australsk fotball.

- Kenny Dalglish snakket med Frank McParland, og fortalte ham at Robbie var på utkikk etter noen å trene sammen med etter at han kom tilbake fra Australia. Frank lot ham komme hit og trene med vårt reservelag, og han har gjort det meget bra, forteller Segura til Liverpoolfc.tv.

- Det gavner Robbie, fordi han holder seg i form. Han er profesjonell og hans oppførsel på banen har vært fantastisk. Jeg synes han går foran som et godt eksempel for de unge spillerne, legger spanjolen til.

- Responsen fra reservelagsspillerne har vært god, og det er flott for dem å få muligheten til å trene sammen med en Liverpool-legende.

- Jeg har gitt våre unge spillere beskjed om å følge med på hva Robbie gjør, og hvordan han oppfører seg på trening. Han er veldig fokusert og ivrig på å gjøre det bra. Hans holdninger er gode, og han er et perfekt eksempel til etterfølgelse for våre gutter. Han vil trene sammen med oss flere ganger, og kan komme til å trene sammen med oss også neste uke.