Fransk interesse for Mavinga

Lille kan være aktuell som ny klubb for utlånte Chris Mavinga, hevder L’Equipe, som mener at Gervinho kan interessere Liverpool motsatt vei.

Ifølge L’Equipe er Lille på utkikk etter en ny spiller på venstresiden av forsvaret, og Chris Mavinga skal være i klubbens søkelys. Den langbente franskmannen som blir 20 år senere i måneden, har siden januar vært utlånt fra Liverpool til belgiske Racing Genk.

Med mye erfaring fra aldersbestemte landslag hos Frankrike ble Mavinga tidligere i sesongen sitert på av hjemlig presse at han ikke trivdes i Liverpool og synes han fikk for lite med sjanser. Det vil derfor ikke være overraskende om man er villig til å godta et fair bud på Anfield. Det ble opplyst at spilleren skrev under for tre år da han kom til Merseyside i 2009, men L’Equipe skriver at han har to år igjen av kontrakten med de røde.

Litt mer spekulativt tror L’Equipe det også kan være aktuelt å ta med afrikanske Gervinho i en avtale for Liverpool. Den 23-årige spissen har tidligere vært linket til de røde, og det ble da isolert sett nevnt en prislapp på drøyt £10M.