Frustrert manager

Kenny Dalglish kunne ikke skjule sin frustrasjon etter at Liverpool gikk på sitt første tap for sesongen. Liverpool eide spillet i hele andre omgang, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene.

En straffe i første omgang fra Jon Walters avgjorde kampen på Britannia Stadium. Dommer Mark Clattenburg vurderte at Jamie Carragher hadde dratt Walters overende i feltet. Liverpool kunne hatt straffespark ved to handssituasjoner og en sen takling på Martin Skrtel, men den sortkledte valgte å vinke spillet videre.
- Vi er meget skuffet over resultatet, men vi er henrykt over innsatsen og oppofrelsen til spillerne, sa Kenny Dalglish til journalistene etter kampen.

- På en annen dag kunne vi ha scoret tre eller fire. Jeg synes ikke det var noe galt med vår opptreden. Selv om pasningsspillet ikke var like godt som det har vært, var det likevel godt nok til å kunne ha scoret tre eller fire mål i kampen.

- Det var ikke mye mer vi kunne ha gjort enn å ha litt flaks foran mål. Jeg tror det er litt av en underdrivelse å si at vi fortjente noe fra kampen. Vi kan bare gjøre det vi gjør selv, og noen ganger er det utenfor vår myndighet.

- Dersom vi fortsetter å spille som dette, med den samme innstillingen og oppofrelsen, så vil det gå ok denne sesongen. Hvis vi fortsetter å bli beseiret av ting som er utenfor vår kontroll, så kommer vi ikke til å ha store muligheter.

- I alle våre fire første ligakamper har det vært omstridte avgjørelser, og alle har gått i mot oss.

- Vi ønsker å vise respekt for dommerne. Jeg tror jeg var vist respekt for dommerne, men viktigere enn å ha respekt for dommerne og deres kampanje, så handler det om å ha respekt for min fotballklubb, Liverpool Football Club.

- Hvis jeg føler at de (Liverpool FC) lider i noen form, så må jeg kanskje begynne å følge samme linje som andre folk gjør og se om vi kan dra noen fordeler av det. Jeg skal snakke med eierne først og se hva de sier fordi det siste jeg ønsker er at min oppførsel skal ødelegge for klubbens suksess på noen måte.

- Vi har ingenting å klage på når det gjelder Stoke City. De spilte veldig, veldig hardt. De spilte bra, de scoret og forsvarte seg bra og modig til tider, og av og til hadde de litt flaks.

- Vi kan ikke annet enn å ha forståelse for måten de spilte på, måten de holdt ut og gikk avgårde med seieren, så jeg kan bare gratulere Tony (Pulis) og Stoke.

- Men jeg kan bare ikke se hvordan det var straffespark.

Liverpool kunne ha sikret ett poeng da Luis Suarez misbrukte en kjempesjanse på overtid.
- Dere tror det er en lett sjanse, men det er det ikke når dere ser den på tv. Keeperen har en god vinkel, og det var vanskelig å sette den. På en annen dag ville sjansene våre gått inn.