Frykter ikke Man City

Kenny Dalglish respekterer Manchester City, men frykter dem ikke, foran søndagens storkamp på Anfield.

Roberto Mancinis lag har fått en strålende start på sesongen, og står bokført med 11 seire og et uavgjort resultat på sine 12 kamper så langt. De har scoret hele 42 mål på disse 12 kampene, noe som er det beste noe lag har gjort i den engelske toppserien på 50 år!

City har imidlertid ikke vunnet på Anfield siden 2003, og Dalglish håper nå å påføre de lyseblå deres første liganederlag for sesongen.

- Vi må sørge for at vi går til kampen med den riktige innstillingen. Gjør vi ting riktig, er vi en vanskelig motstander for hvem det skal være, uttaler Dalglish til Liverpool Echo.

- Vi kjenner våre egne styrker, og vi vet vi må utnytte de styrkene. Tar vi riktige avgjørelser hyppigere enn vi tar gale, vil det være mange blide fjes i garderoben.

Dalglish står nå overfor et vanskelig laguttak foran søndagens kamp. Craig Bellamy, Maxi Rodriguez og Dirk Kuyt vil håpe å beholde plassen i startoppstillingen etter sine bidrag i seieren over Chelsea. Samtidig er Andy Carroll, Jordan Henderson og Stewart Downing lite lystne på en ny kamp på innbytterbenken.

- Vi gjør det vi mener er best for laget. Vi tar ut det laget vi mener vil være best akkurat denne kampen, mot akkurat denne motstanderen. Dersom vi ikke hadde vunnet sist helg, ville det laget vi benyttet da vært et dårlig lag. Dersom vi vinner, sier folk at vi tok en klok avgjørelse. Vi kan imidlertid ikke jobbe ut fra etterpåklokskap.

- Det er alltid vanskelig for dem som ikke får spille. Det er vanskelig å holde dem motivert og på hugget. Det er forståelig.