Frykter nytt langt skadeavbrekk

Flere medier skriver i dag at Liverpool-ledelsen frykter et nytt langt skadeavbrekk for Steven Gerrard. Det spekuleres i en til to måneder på sidelinjen.

Gerrard forlot i går sykehuset på krykker, etter å ha pådratt seg en infeksjon i ankelen. Enkelte kilder melder at man måtte foreta et kirurgisk inngrep for å fjerne verk fra Liverpool-kapteinens ankel. Det hevdes sågar at man ikke fikk fjernet alt, og at man derfor må foreta et nytt inngrep i dag.

Press Association tror at man vil vite mer om omfanget av den nye skaden i løpet av 48 timer.

Det hele startet med at Gerrard fikk det som virket å være et uskyldig kutt på ankelen under fredagens trening. Dette utviklet seg raskt til å bli et alvorlig problem bare i løpet av 24 timer.

Gerrard reiste med resten av Liverpools tropp til Midlands på fredag. Han følte allerede da ubehag i ankelen, men det ble antatt at dette ville gå over raskt og at han ville kunne spille mot West Bromwich på lørdag.

Isteden ble situasjonen forverret, og lørdag morgen var det åpenbart at han ikke kunne spille på The Hawthorns. Gerrard returnerte da umiddelbart til Merseyside for å få behandling.

Press Association regner midtbanespilleren som tvilsom til helgens kamp mot Swansea og Englands privatlandskamper mot Spania og Sverige. Liverpools kaptein kan også gå glipp av de viktige Premier League-kampene mot Chelsea og Manchester City i november.