Frykter trio mister resten av sesongen

Liverpool FC er engstelig for at trioen Steven Gerrard, Daniel Agger og Glen Johnson kan komme til å miste resten av sesongen.

Liverpool Daily Post skriver at Liverpool frykter at Steven Gerrards sesong kan være over etter at han fikk problemer med lysken på trening fredag. Kapteinen skal gjennomgå en scan i dag. Daniel Agger og Glen Johnson kan også være ute for resten av sesongen. Johnson måtte av banen etter bare åtte minutter mot West Bromwich med det som så ut til å være en hamstringstrekk, mens Agger slo følge etter et drøyt kvarter med et kneproblem. Begge skal bli undersøkt på Melwood, men midtstopperen skaper mest bekymring da han har mistet mye av sesongen grunnet skader.
- Jeg vet ikke når Steven vil være tilbake. Jeg må se hva slags skade det er, det samme med Glen Johnson og Daniel Agger, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Men å miste tre spillere i april ville være en nedtur for alle. Det er skuffende for Steven fordi han har gått glipp av noen kamper og trente bra og så frem til å være tilbake sammen med guttene. Først og fremst er det skuffende for spilleren. Han er også en vanvittig spiller.

Dalglish er frustrert over de stadige skadeproblemene etter at han tok over i januar.
- De har ikke vært skadefrie samtidig. Alle ønsker å ha sine beste spillere på banen, men skader er en del av spillet, og man må bare komme seg videre.