FSG vil ha LFC til Boston

Tom Werner vil gjerne at de røde kommer til Fenway Park. Søndagsavisene om nye kontrakter for Pepe Reina og Dirk Kuyt, mens Juve vil prøve å få Aquilani på billigsalg.

Til Amerika
Liverpool skal til Asia på pre-season til sommeren og ventes ikke å bruke tid på andre kontinent utenom Europa i forbindelse med oppkjøring til sommeren. Det er imidlertid ikke overraskende at styreformann Tom Werner uttaler til amerikansk media at han gjerne ser at Liverpool FC kommer til Boston og Fenway Park i løpet av de nærmeste årene. På samme måte ønsker man at deres baseball-lag Boston Red Sox knytter nye kontakter i Europa.


Nye tilbud til Reina og Kuyt?
Fra den mer kulørte engelske søndagspressen skriver Sunday People at Liverpool til sommeren vil tilby Pepe Reina og Dirk Kuyt fornyede kontrakter.

Reina har allerede avtale til 2016, men skal etter sigende ha en klausul om at han kan forlate Anfield til sommeren dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League. Det er blitt antydet i så fall for en transfersum på om lag £20M. LFC skal være villig til å gi keeperen en lønnsøkning på £10000 i uka for å prøve å sikre seg spanjolen på lang tid.

Dirk Kuyt skal få tilbud om en ny avtale som i praksis vil holde ham på Merseyside under resten av hans karriere.

Ifølge Sunday Mirror skal Juventus hevde at de ikke har råd til å by mer enn £5M for Alberto Aquilani etter at midtbanespilleren er ferdig med sitt låneopphold fra Liverpool. Aquilani ble kjøpt fra Roma for totalt £17M, men slet i sin første sesong på Anfield med skader og dårlig form. Hos Juve har han hatt en bra sesong på utlån, men de stripete har flere ganger antydet at en satt pris for permanent avtale på om lag £13-14M, og også spillerens lønnsforlangende, vil kreve for mye økonomisk av dem.