Full pott for England U17

Sterling, Morgan og Smith spilte alle for England U17 i 2-1-seieren mot Belgia U17. Gruppefinale mot Spania på torsdag. En omgang for Gulacsi. Coady, Robinson og Thomas tatt ut på England U18.

England U17 snudde 0-1 til 2-1-seier mot Belgia U17 i den andre gruppespillskampen av Eliterunden i EM-kvalifiseringen. Stortalentet Raheem Sterling var tilbake etter karantene og spilte 74 minutter. Angriper Adam Morgan pådro seg gult kort og ble byttet ut i det 61. minutt. Venstreback Brad Smith var på banen hele kampen, mens Matty Regan var ubenyttet reserve. Englands mål ble scoret av Nick Powell (Crewe) og Blair Turgott (West Ham).

I den andre kampen i gruppen vant Spania U17 hele 5-1 mot Nord-Irland U17. Ryan McLaughlin, som slutter seg til Liverpool til sommeren, ble utvist på stillingen 1-4 i det 68. minutt.

England og Spania møtes i gruppefinale i belgiske Mol på torsdag. Begge lag står med to seirer etter to kamper, men Spania har bedre målforskjell. England må derfor vinne for å ta seg til EM-sluttspillet i Serbia.

Peter Gulacsi voktet målet i første omgang da Ungarn U21 tapte 2-3 i en treningskamp mot Kroatia U21 i Split. Ungarn ledet 2-1 til pause. Tidligere Liverpool-spiller Andras Simon, nå i Excelsior, fikk et innhopp på ett minutt.