Går for Downing

Et forsøk på å sikre seg Stewart Downing i løpet av neste uke er et av de heteste ryktene i engelske søndagsaviser linket til Liverpool. Transfersagaen om Phil Jones ikke endelig slutt?

News of the World ved Chris Bascombe, som tidligere skrev om de helrøde forLiverpool Echo, hevder at LFC i løpet av neste uke vil prøve å sikre segStewart Downing for £15M. Aston Villa er i ferd med å selge Ashley Young tilMan U og vil ha godt betalt for også å kvitte seg med Downing, menvenstrevingen nekter å forhandle om ny kontrakt og Kenny Dalglish ser på den26-årige engelskmannen som løsningen på klubbens langvarige problemer med åfinne en god venstrekant.

Bascombe tror Dalglish og Liverpool også vil prøve seg Charlie Adam i nærfremtid, men skal ikke være villig til å gi mer enn maksimum £8M for skotten ogBlackpool har vært vanskelige å forhandle med.

På en frisk bakside hevder Mail on Sunday at Liverpool har lagt inn et bud på£22M for Phil Jones, etter at Blackburn ikke skal ha godkjent overgangen tilManchester United på om lag £16M. Klubben på Old Trafford skal ha gjennomførten legesjekk uten godkjennelse fra selgende klubb. Tvisten skal ellers dreie omen klausul hvor Jones kan snakke med andre klubber ved et beløp antatt til åvære £16M, mens eierne til Blackburn synes å vurdere at det ikke dermed garantererfor et salg. Vi understreker at dette ikke er bekreftede opplysninger.

I et intervju med radiostasjonen Talksport sier den lokale journalisten RorySmith i Daily Telegraph at han tror Liverpool har gode muligheter til å sikreseg Charlie Adam, Sylvain Marveaux, Connor Wickham, Gael Clichy og StewartDowning.