Gerrard ikke med til Portugal

Steven Gerrard er ikke med i Liverpools tropp som reiser til Braga. Han blir hjemme på Merseyside for å pleie sin lyskeskade.

Liverpoolfc.tv bekrefter at Steven Gerrard ikke har blitt inkludert i troppen som reiser for å spille mot Braga i den første 1/8-finalen i Europa League i morgen.

Kapteinen er bare en av en rekke Liverpool-spillere som ikke er aktuelle for kampen i Portugal. Luis Suarez er som kjent ikke spilleberettiget, mens Martin Kelly, Jonjo Shelvey, Fabio Aurelio og Daniel Agger alle er skadet.

Suarez, samt den skadede trioen Kelly, Shelvey og Martin Hansen reiser imidlertid til Portugal sammen med den øvrige troppen av sosiale årsaker og for å lære.

Kenny Dalglish har som ventet funnet plass til de unge forsvarsspillerne John Flanagan og Emmanuel Mendy i troppen som setter kursen mot Portugals tredje største by.

Liverpools tropp til kampen i Braga er som følger: Jones, Johnson, Meireles, Carroll, Cole, Pacheco, Kyrgiakos, Maxi, Kuyt, Lucas, Wilson, Carragher, Ngog, Reina, Spearing, Poulsen, Skrtel, Gulacsi, Flanagan, Mendy.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.