Gerrard nærmer seg comeback

Steven Gerrard sparker ball igjen, og vil antagelig være tilbake i full trening i neste uke. Det antydes et comeback i bortekampen mot Tottenham 18.september.

- Jeg føler meg i bedre form, sterkere og mer sulten enn noensinne, uttaler Liverpools kaptein til Echo etter sitt lange skadefravær. Lokalavisen melder at scouseren vil være tilbake i full trening i neste uke, og han håper å være tilbake på banen i bortekampen mot Tottenham 18.september.

En lang rehabiliteringsperiode etter lyskeoperasjonen i april går altså mot slutten.

- Nå føles det bra, og jeg sparker ball igjen. Det er meget positivt, avslører 31-åringen.

- Jeg antar jeg vil være tilbake i full trening med resten av laget på torsdag eller fredag i neste uke. Jeg blir ikke involvert mot Stoke neste lørdag, men planen er at jeg forhåpentligvis skal bli involvert mot Tottenham.

- Nå trenger jeg noen hele treningsøkter sammen med laget. Jeg vil få en bedre pekepinn på hvordan formen er når jeg spiller i en treningskamp som er planlagt.

- Det er Kenny som vil bestemme når jeg kan være tilbake på laget. For øyeblikket går alt bra, og det klør i beina etter å begynne å spille igjen. Faktisk klør det ikke bare i beina. Det føles som magen vrenger seg.

- Det har vært fem tøffe måneder for meg etter operasjonen. Det har gått opp og ned følelsesmessig, og jeg har savnet det å spille fotball.

- Jeg har fått mye hvile, og er nå tent på spille igjen. Jeg vet jeg skal komme tilbake i bedre form, sterkere og mer sulten enn noen gang.

Gerrard begynte å slite med lyskeproblemene allerede i februar, og fikk lenge smertestillende injeksjoner. I april ble han operert, og i juli fikk han et tilbakeslag med en infeksjon relatert til operasjonen. Han lå på sykehus en uke, mens han fikk antibiotika for infeksjonen. Den siste måneden har han hatt stor fremgang.

- Operasjonen har vel reddet karrieren min, og det har gått bra, sier mannen som ikke har vært i aksjon for de røde siden kampen mot Manchester United 6.mars.

- Operasjonen var en stor suksess. Jeg fikk et tilbakefall med infeksjonen, men det var en lettelse da jeg fant ut hva det egentlig var. Den kom på en tid hvor jeg drev løpetrening utendørs, da jeg igjen kjente ubehag i lysken. Det var veldig frustrerende, for vi fant ikke ut hva smertene skyldtes. Når blodprøver avslørte at jeg hadde en infeksjon, var det egentlig fantastiske nyheter.

- Det var merkelig, for jeg var ikke dårlig. Vanligvis blir du så dårlig at du må holde sengen når du får denne type infeksjoner. Jeg må være et merkelig menneske, for jeg følte meg helt normal. Jeg fikk antibiotika intravenøst, og nå har jeg ikke kjent smerter på fire uker.

- Etter at jeg ble utskrevet fra sykehuset har rehabiliteringen gått veldig bra. Jeg er meget glad og positiv igjen. Lysken er sterkere enn noen gang.

- Nå handler det kun om å komme i kampform, og forhåpentligvis kommer jeg tilbake på banen umiddelbart. Jeg gleder meg til å spille igjen. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.