Gerrard nærmer seg Liddells rekord

Etter sin scoring mot Manchester United på lørdag har Steven Gerrard nå scoret i 13 sesonger på rad for Liverpool. Klubbrekorden holdes av Billy Liddell, som gjorde mål i 15 sesonger på rad.

Med scoring i 13 sesonger på rad er Gerrard oppe på tredjeplass på lista over spillere som har scoring i flest sesonger på rad for Anfield-klubben. På andreplass ligger Ronnie Whelan, som i sin tid gjorde mål i 14 sesonger på rad.

Gerrards scoring på lørdag var også hans femte ligascoring mot Manchester United. Bare Robbie Fowler har flere (6) etter innføringen av Premier League.

Liverpool-kapteinen er imidlertid mer opptatt av at laget skal vinne titler enn han er av individuelle rekorder.

- Innbytterbenken til et lag forteller mye om hvor sterkt laget er. Ser man på vår benk i denne kampen, så hadde vi Carroll, Henderson og Bellamy der, uttaler Gerrard til The Independent.

- Det har vært sagt nok om de forrige eierne, og litt til ble sagt denne uken ettersom Pepes bok ble publisert. Nye eiere har kommet inn, og har fått skuta på rett kjøl. Det er slik Liverpool FC skal være. Vi skal ikke prate så mye utenfor banen, men la prestasjonene ute på banen tale for seg selv. Det er mye positivitet å føle nå, fra bunn til topps i klubben, slår Liverpool-kapteinen fast.

- Vi har tro på at vi kan heve oss ytterligere i forhold til denne kampen, og kjempe for å komme blant de fire beste.