Gerrard og Agger snart klare

Dalglish mener det er sjanse for at Steven Gerrard og Daniel Agger blir friskmeldte innen returkampen på Anfield om en uke. Manageren om Glen Johnson og Sparta Praha.

- Det å være med i Europa er et lite ekstra pluss, men det er en stor ære for meg å være involvert med Liverpool Football Club uansett i hvilken turnering det er, forklarte Kenny Dalglish til pressekorpset i Praha.

- Nå er det Europa League vi er involvert i og det synes kun å ikke bety noe for de som ikke er med der. Det er viktig for oss og vi ønsker å gjøre vårt beste.

- Det er mulig at to av disse tre kan bli klare til neste uke, svarte manageren på spørsmål om hvordan det gikk med Andy Carroll, Steven Gerrard og Daniel Agger. En tolker det da som at Gerrard og Agger har god sjanse til å bli klar igjen til returmøtet mot Sparta Praha på Anfield neste torsdag. – De er alle skadet og vi har også Christian Poulsen som er hjemme da hans kone skal ha en baby.

- Steven har ikke vært med i mange av de tidligere kampene, selv om jeg vet at han kom innpå mot Napoli og scoret hattrick i 2.omgang, svarte Dalglish på spørsmål om man vil savne kapteinen Steven Gerrard. – Han er en fantastisk fotballspiller. Det er klart at vi heller ville at han var frisk enn skadet, men slik er det bare.

- Laget er viktigere enn enkeltspillere, uten å prøve å undergrave individuelle spillere, kommenterte Dalglish om Glen Johnson som også var tilstede på pressekonferansen. – Det er til hans kreditt at han har vært beredt til å spille i en annen posisjon enn hans vanlige. Han er høyreback for England, men gjort det utmerket for oss på venstreback.

- Det er laget som kommer først, og dere kan høre fra Glen selv at det er noe han forstår. Vi er klar over at det ikke er der Glen helst vil spille, men jeg antar at han synes det er bedre enn å være reserve.

- De har mistet et par spillere, de har solgt et par utmerkede spillere. De har erstattet dem med to eller tre kjøp. De har ikke spilt mange kamper, kommenterte Kenny Dalglish om motstander Sparta Praha.

- Etter det vi forstår fikk de litt problemer i en turnering da de prøvde å lure oss ved å bytte trøyenummer, gliste skotten videre. – Vi har sett dem flere ganger på video og vet omtrent hva vi går til, og vi vet at de har et veldig bra lag.

- Har ikke peiling, var svaret da en tsjekkisk journalist spurte om han husket sist han var på den samme stadion. – Den psykiske krigføringen har startet, var neste kommentar etter at Dalglish ble minnet på at han hadde vært med å tape en VM-kamp for Skottland.

- Jeg håper bare det er de samme spillerne som spilte i 1973 og 1978 som skal spille i morgen.