Gerrard reiser ikke til Asia

Liverpool FC melder på sine offisielle nettsider at Steven Gerrard ikke blir med i troppen som reiser til Asia på preseason-turne.

Liverpoolstropp setter kursen mot Asia på søndag, men det blir utenlagkaptein Steven Gerrard i reisefølget. Han vil fortsette sinrehabilitering etter lyskeoperasjonene i vår på Melwood, i håp om å bli spilleklartil seriestart. Liverpool skal som kjent spille treningskamper i Kinaog Malaysia, samt ha et treningsopphold i Singapore, i løpet av denåtte dager lange turen.

- Steven og det medisinske teamet hargjort det fantastisk bra så langt, og det er ikke lenge før Stevenvil være tilbake i full trening. Jeg er sikker på at supporterne erskuffet over at Steven ikke vil være med oss til Asia, men jeg ersikker på at de samme folkene vil innse hvor viktig det er at Stevengir seg selv en best mulig sjanse til å bli skadefri til vi møterSunderland i ligaåpningen. Steven vil fortsetterehabiliteringsprogrammet sitt på Melwood, noe som er i allesinteresse på lang sikt, uttaler manager Kenny Dalglish tilLiverpoolfc.tv.

- Jeg har sett fremt il å reise til Kina,Malaysia og Singapore, og møte så mange av våre fans som mulig.Jeg er virkelig lei meg over at jeg ikke kan reise. Alle i klubben erklar over hvilken enorm støtte vi har i disse landene, og hvor myeklubben betyr for våre supportere der. Men etter å ha rådført megmed legene og trenerstaben, har vi kommet frem til at det er best formeg å fortsette rehabiliteringsprogrammet på Melwood. Det erskuffende at jeg ikke kan reise, men jeg er sikker på at de andrespillerne vil vise seg frem fra sin beste side for våre fans, sierSteven Gerrard selv.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.