Gerrard rekker ikke Chelsea-kampen

Liverpool Daily Post hevder at Steven Gerrard ikke blir klar til søndagens kamp mot Chelsea på Stamford Bridge, da han fortsatt ikke er friskmeldt etter infeksjonen i ankelen.

Gerrard uttaler seg forøvrig om presset det medfører å spille for Liverpool i dagens utgave av Daily Post, og sier også noen ord om nykommer Stewart Downing.

- Denne klubben er annerledes enn klubber flest. Presset her er annerledes, for det forventes at du skal vinne hver eneste kamp. Supporterne forlanger ikke bare innsats, men også kvalitet. I enkelte andre klubber er ikke forventningene like høye, og du får derfor ikke like mye kritikk om du presterer under pari, siteres Gerrard.

- I Liverpool må man prestere på høyt nivå hver eneste uke. Du må være på topp hele tiden. Det har jeg måttet leve med hvert år, og det må bare de nye spillerne innfinne seg med, fortsetter han.

Stewart Downing er en av de nye spillerne som ikke riktig har slått ut i full blomst i Liverpool ennå, men Gerrard tror det vil komme.

- Jeg tror dette var en perfekt overgang med tanke på hans karriere. Han var en stjerne i Middlesbrough, og tok et steg opp på nivåstigen da han flyttet til Aston Villa. Der beviste han at han kan være en av de beste spillerne i denne ligaen. Han var deres beste spiller sist sesong.

- Det er perfekt for en spiller på hans alder å skrive under for Liverpool nå. Jeg følte han var en spiller vi trengte, og at vi er en klubb som Stewart trengte å spille for. Han har nå fått en plattform til å bevise at han, de neste 5-6 årene, er en av de beste spillerne i ligaen. Han har sjansen til å gjøre venstrevingposisjonen til sin egen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.