Gerrard roser midtbanekollegaer

Steven Gerrard synes Liverpool FC har flere gode midtbanespillere, men trekker frem Lucas som “Årets spiller”. Tror ikke klubben er langt unna å vinne titler. Ser frem til Kina-besøk.

Steven Gerrard bryr seg ikke om hvem han spiller med sentralt på midtbanen. Klubben har en rekke gode spillere i den posisjonen, men i likhet med supporterne synes han Lucas Leiva var best hos de røde i 2010/11-sesongen.
- Uansett hvem jeg spiller med, så der det ikke noe problem. Vi har mange gode midtbanespillere her. For eksempel synes jeg Lucas Leiva var vår beste spiller forrige sesong, uttaler Steven Gerrard til lfctour.com.

- Jay Spearing viste seg frem de siste ukene av sesongen, og Raul Meireles hadde en fantastisk første sesong i engelsk fotball. Han har hatt noen flotte opptredener og scoret noen viktige mål.

Spillerne returnerer tilbake for pre-season i neste uke. Første treningskamp er terminfestet til onsdag 13. juli, mot Guangdong Sunrave Cave i Guangzhou i Kina.
- Det er viktig at vi reiser dit og tilbringer tid med supporterne våre i Kina. Vi elsker dem like mye som de elsker oss. Det er viktig for klubben at vi opprettholder det sterke forholdet. Spillerne har allerede snakket om at vi skal dit. Forhåpentligvis kan vi spille bra og vinne for dem.

Gerrard håper at Liverpool snart er tilbake i toppen av engelsk fotball.
- Det jeg kan si til fansen er at Liverpool vil være tilbake og vinne trofeer før eller senere fordi vi beveger oss i riktig retning. Vi har noen fantastiske spillere, strukturen i klubben er sunn fra topp til bunn. Når det er tilfelle, så vil laget ikke være langt unna å vinne.

- Vi kommer til å vinne tittelen igjen. Det er vanskelig å si når fordi det gir laget et stort press.