Gjerrige Liverpool

Liverpool har kun sluppet inn seks mål i løpet av de to siste månedene, og plukker jevnt med poeng takket være solid forsvarsspill.

Liverpool har nå spilt ni kamper på rad uten å tape. Man må 21 år tilbake i tid før å finne en lignende kamprekke med Kenny Dalglish som Liverpool-manager. De røde var nemlig ubeseiret på 11 kamper da King Kenny overraskende trakk seg fra jobben i februar 1991.

- Jeg synes vi forsvarte oss godt mot Chelsea, uttaler Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Sammen med Manchester City har vi nå den beste defensive statistikken i ligaen, så vi må gjøre noe riktig, legger han til.

- Det er ikke bare Pepe Reina og guttene i forsvarsrekka som skal ha skryt for dette. Det er alle.

- Kampen mot Chelsea var vår niende strake kamp uten nederlag i alle turneringer. Det er en god respons på tapene for Stoke og Spurs i september. Vi må bare holde det gående nå, og se hvor langt vi klarer å tøye denne ubeseirede kamprekken.

Søndagens motstander, Manchester City, tapte 2-1 for Napoli Champions League på tirsdag.

- Det blir vanskelig mot Man City, det vet vi. De har et fantastisk arsenal av spillere. Trolig to i hver eneste posisjon, kanskje flere i noen tilfeller. De topper ligaen, og spiller bra.

- Det faktum at vi ikke spiller i Europa gjør at vi har en uke å forberede oss på til møtet med dem. City spilte i Champions League tirsdag kveld, og kommer trolig til å gjøre noen endringer på laget i forhold til den kampen.

- Vi ville selvsagt mye heller spilt euroapcupfotball, enn ikke å gjøre det. Det handler ikke om å ha god tid til forberedelser, men hvor godt vi benytter den tiden. Vi skal forberede oss skikkelig, og så får vi se hva helgen bringer, avslutter Dalglish.