Glad Coady

Conor Coady er helt i skyene etter at Liverpools juniorlag i går kveld smadret Southend 9-0 og tok seg til kvartfinalen i FA Youth Cup.

Selv scoret lagkapteinen på straffespark foran The Kop.

- Det var en strålende kveld. Rodolfo hadde fortalt oss hva vi hadde i vente fra Southend før kampen, så vi var alle fokuserte og gjorde jobben vår. Jeg elsker å score på Anfield, og det kunne dere se på feiringen min! Vi har spillere på laget som vi vet vil gjøre noe spesielt om vi gir dem ballen, og Raheem var i toppform, sier Coady til Liverpoolfc.tv.

Raheem Sterling gjorde nemlig hele fem av scoringene, og trener Rodolfo Borrell var snar til å gratulere sine gutter med en strålende kamp.

- Jeg er veldig godt fornøyd med prestasjonen til guttene, og er glad for at dette skjedde på Anfield. Jeg forventet en tøff kamp, da Southend har noen gode spillere. Men vi startet veldig bra, og de tidlige scoringene gjorde det enklere for oss. Det var viktig å holde nullen, noe jeg også fortalte spillerne i pausen, sier Borrell.

- Jeg mener fortsatt at våre spillere kan bli dyktigere til å finne de sentrale midtbanespillerne, men jeg er alt i alt ganske godt fornøyd. Jeg er sikker på at Southend vil komme sterkere tilbake. De holdt koken og mistet ikke humøret, og jeg ønsker dem lykke til.

- Det er stort for enhver spiller å gjøre fem mål, og Raheem er en spiller med stort potensiale. Det kan alle se. Men nå må han være enda mer ydmyk enn tidligere, og jobbe hardt med den defensive siden av sitt spill og de andre tingene han ikke er så god på. Man må ikke glemme at han er en U16-spiller, og det gjør prestasjonen hans enda mer imponerende. Men vi må beskytte denne spilleren. Det er for tidlig å konkludere med at han er en stjerne.

I morgen kveld får Liverpools juniorer vite om det er Manchester United eller Newcastle de møter i kvartfinalen i juniorcupen. Men Borrell er mer opptatt av lørdagens ligakamp mot Stoke.

- Sannheten er at jeg ikke tenker på neste runde. Vi ønsker nå å glede oss over dette resultatet, og så retter jeg fokus mot neste kamp i U18-ligaen, mot Stoke på lørdag. Jeg ønsker ikke å se lenger frem enn det. Jeg er alltid fokusert på neste kamp, avslutter Borrell.