Glade for spilletid igjen

Trener John McMahon, målscorer Dani Pacheco og Tom Ince var fornøyd etter 2-0 for reservene mot Blackburn, og ser nå frem til et litt tettere kampprogram.

- Jeg synes vi spilte utmerket i 1.omgang, sa John McMahon til LFC TV etter en ny seier i reserveligaen. – Vi var kvikke og oppfinnsomme.

- Det var godt å se Andre Wisdom tilbake. Han er flink til å organisere og lede guttene.

- Jay Spearing er også en utmerket spiller å ha på laget. Han kan styre spillet og gjør andre gode. Tom Ince er flink til å bevege seg, smart, alltid en trussel og finner riktige posisjoner. Suso har roen og overblikket, fortalte McMahon videre på spørsmål om noen av kveldens sentrale spillere.

- Vi burde ha ledet mer ved pause, men når du bare leder 1-0 er det alltid en fare for at motstanderen kan slå tilbake. De truet oss med noen dødballer i 2.omgang, men vi er i god fysisk form og tok over mot slutten igjen hvor vi hadde noen store sjanser. Nå ser vi fram til ny kamp på torsdag, og et litt tettere program framover

Liverpool punkterte kampen gjennom 2-0 mot slutten, scoret av Dani Pacheco.

- Jeg greide å skaffe meg plass, og fikk satt den i hjørnet, sa Pacheco om målet sitt. – Vi skulle ha ledet med minst et par mål etter 1.omgang, men da Blackburn kom tilbake forsvarte vi oss bra.

- Jeg trives best med å spille bak en spiss, men det er også bra for meg å spille sentralt på midtbanen. Jeg vil heller det enn å være på kanten.

- Det var bra å få spille en kamp igjen og håper jeg kan få mer matchtrening framover.

- Jeg synes vi alltid var det beste laget, mente Tom Ince. – Vi spilte bra framover og greide å stoppe det som Blackburn måtte ha av angrep.

- Det var frustrerende for meg å ikke komme på scoringslisten etter alle de sjansene jeg hadde, men det viktigste er å komme til sjansene. Jeg er bra fornøyd med min egen innsats.