Glen Johnson i full trening

Kenny Dalglish avslørte at Glen Johnson er tilbake i full trening etter lårskaden, mens Steven Gerrard fortsatt viser god fremgang i rehabiliteringen.

Glen Johnson måtte av banen med en hamstringstrekk allerede etter syv minutter mot Valencia i den siste preseason-kampen. Backen er nå tilbake i full trening.

- Glen Johnson trener sammen med oss igjen nå, og Steven kommer nærmere for hver dag. Så alt på skadefronten ser ut til å være positivt for øyeblikket, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

Pressen ville ha mer informasjon om Steven Gerrards situasjon. Midtbanespilleren har ikke vært i spill siden mars grunnet en lyskeskade.

- Han er ikke langt unna.. Når Steven er klar til å komme tilbake, vil det være et fantastisk løft for alle. Overgangsvinduet er steng, så for oss vil det være en reell bonus. Det vil være som å få en ny spiller.

- Som han sa i et intervju på lørdag, så føler hans seg meget sterk, frisk og fornøyd med dit han har kommet og med det han har gjort . Vi er henrykt på hans vegne.
- Han fortjener en pause fra skadene. Han vil bli ønsket velkommen tilbake med åpne armer.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken