God kamp av Gulacsi

Liverpools tre utlånte spillere fikk alle 90 minutter med førstelagsfotball i går. Peter Gulacsi spilte en strålende kamp og holdt buret rent da Hull gjestet Ipswich, mens det ble poengdeling både for Stephen Darby og Martin Hansen.

Peter Gulacsi voktet buret da Hull vant 1-0 på bortebane mot Ipswich i The Championship. Den utlånte Liverpool-keeperen markerte seg blant annet med en strålende redning på en avslutning fra tidligere Liverpool-spiller Mark Kennedy. I tillegg stoppet Gulacsi et kanonskudd fra Michael Chopra og en heading fra Lee Martin.

Stephen Darby spilte hele kampen og pådro seg gult kort på overtid da Rochdale hentet inn Huddersfield og klarte 2-2 i League One-kampen hjemme på Spotland.

I League 2 voktet Martin Hansen buret for Bradford City, da de klarte 1-1 borte mot Oxford. Dansken måtte gi tapt for et strålende langskudd fra Simon Heslop like før halvtimen var spilt, men gjestene utlignet da tolv minutter gjenstod av kampen.