Godt skadenytt for Hodgson

West Bromwich-manager Roy Hodgson har fått gode nyheter på skadefronten foran møtet med sin gamle arbeidsgiver, Liverpool FC. Nøkkelduoen Peter Odemwingie og Youssouf Mulumbu returnerte nemlig skadefrie fra landslagsoppdrag, i tillegg til at Hodgson har fått gode nyheter om Graham Dorrans.

Rapporter fra Nigeria hadde antydet at Odemwingie hadde skadet låret, men dette viste seg å ikke medføre riktighet. Mulumbu slet med muskelproblemer før han sluttet seg til Kongos tropp. Begge spillerne trente for fullt med West Bromwich i går, og vil være høyaktuelle til lørdagens kamp mot Liverpool.

- Peter er okay. Han kom tilbake og trente i går. Det gjorde Mulumbu også. Det er godt å ha dem tilbake, sier Hodgson til Midland-klubbens offisielle nettside.

- Nå skal begge få hvile seg en dag, noe de trolig trenger på grunn av reisingen. I morgen bør de være i toppform igjen.

James Morrison har også returnert til The Hawthorns uten noen form for skade, etter å ha spilt i Skottlands 0-2 tap for Brasil på søndag. Han har nå fått fjernet stingene etter en hodeskade han pådro seg mot Arsenal, og trente sammen med den øvrige WBA-troppen i går.

- Han fikk fjernet stingene på mandag. Det var et stygt sår, og nå har han et blått øye på grunn av blodet som har kommet ned fra skadeområdet. Han ser verre ut enn han egentlig her. Han er spilleklar og trente i går, opplyser Hodgson.

Graham Dorrans er også på bedringens vei etter en ankelskade han pådro seg for en måned siden. Men Hodgson ønsker ikke å sette noen comeback-dato for den skotske midtbanespilleren.

- Graham blir bedre. Det er positivt, men vi kan ikke datofeste noe comeback. Det så mørkere ut mot slutten av forrige uke enn det gjør nå, noe som er gode nyheter. I løpet av tre dager har situasjonen lysnet betraktelig. Men vi vet ikke helt når han vil være tilbake. Det var en ganske alvorlig leddbåndskade i ankelen. Han har lettere for å gå og jogge nå. Men den medisinske staben er forsiktige med ham, for vi ønsker ikke at han skal begynne å trene for tidlig og få et tilbakeslag. Vi er veldig forsiktige med ham, men det ser positivt ut.