Gulacsi klar for reservekeeperrollen

Ifølge Liverpoolfc.tv blir Peter Gulacsi Liverpools keeper på benken mot Blackburn. Brad Jones er opptatt med Asiamesterskapet for Australia den neste måneden.

- Dette er en stor mulighet for meg. Ettersom Brad er av gårde, har jeg mulighet til å bli Reinas reserve, sier Gulacsi til Liverpoolfc.tv.

- Jeg blir stolt av å sitte på benken for Liverpools førstelag. Jeg vil forsøke å få mest ut av denne muligheten. Min målsetting er å sette så hardt press på Brad som jeg kan og vise staben at jeg er god nok til å sitte på benken.

- Når Brad kommer tilbake, vil han ha fordel fordi han har mer erfaring enn meg, men jeg er en ung keeper og min målsetting er å komme så langt jeg kan og gjøre det bra for Liverpool.

- Det ville være fantastisk å få sjansen til å spille. Jeg forbereder meg likevel til kamp som om jeg skulle spille. Jeg må være klar hele tiden.

- Pepe er en veldig stabil keeper. Han har ikke vært skadet i det siste. Forhåpentligvis vil det fortsette slik fordi han er fantastisk for Liverpool.

Peter Gulacsi er en av fem keepere på Melwood.
- Det er god konkurranse. Jeg kan si at alle er gode venner på og utenfor banen.  Konkurranse gjør deg bedre som spiller fordi vi setter press på hverandre

- Jeg, Martin (Hansen) og Dean (Bouzanis) kom til klubben på samme tid, så vi vet hvordan det er å ta steget fra å spille for reservelaget til å forsøke å komme på førstelaget.

Gulacsi har to låneopphold i Tranmere bak seg, og trivdes godt under manager Les Parry.
- Begge var meget suksessfulle perioder, ikke bare for meg, men for laget også. Forrige sesong kjempet vi for å unngå nedrykk. Vi klarte å berge oss i den siste kampen. Denne sesongen har vi hatt fin fremgang. Jeg trivdes virkelig i Tranmere.

- Jeg har lært mye av tiden der. Å spille kamper er mye annerledes enn treningsøkter. Du kan lære mye på trening, men du må ta med det til kamper og håndtere situasjoner under press. Det var en meget god erfaring, og jeg liker virkelig Les. Det var god lagånd i Tranmere.

Gulacsi er en stor beundrer av Reina.
- Pepe er meget morsom og hyggelig person, og det er en god opplevelse. Det er også svært moro å trene sammen med ham.

- Han er strålende i garderoben. Han er alltid positiv og gjør alle glade. Han er en flott keeper. Jeg har definitivt forbedret meg ved å jobbe med Pepe hver dag.

- Jeg har forsøkt å ta etter ham og plukke opp saker fra spillet hans som jeg kan benytte meg av.