Gulacsi under press i Hull

Liverpools utlånte keeper Peter Gulacsi står i fare for å miste plassen sin som førstevalg mellom stengene for Hull, etter en svak start på sesongen. Det etter bare å ha spilt tre kamper for Humberside-klubben.

Gulacsi ble utpekt som den store syndebukken da Hull tapte 4-1 i Leeds denne uken, og dersom han nå blir plassert på benken kan det sesonglange utlånet fra Liverpool til Championship-klubben fort bli et lite mareritt for ungareren.

Hull Daily Mail skriver at Hull-manager Nigel Pearson nå sterkt vurderer om han skal benytte veteranen Adriano Basso i mål i stedet for Gulacsi.

- Jeg antar at det som skjedde denne uken viser hvilket press keepere må leve med. Dersom de gjør en feil, er sjansen stor for at de koster laget sitt et baklengsmål. Jeg vil ta en avgjørelse basert på hva jeg føler er det beste laget å starte morgendagens kamp med, uttaler Pearson til avisen før morgendagens hjemmekamp mot Crystal Palace.

Gulacsi ble ansett som Hulls klare førstevalg da sesongen startet. Han holdt nullen mot Ipswich forrige helg, men virket usikker da City tapte mot Blackpool og Leeds.

- Alle spillere, både unge og gamle, kan ha en perioder der selvtilliten får seg en knekk. Det handler om hvordan du reagerer på kritikk. Uansett hva folk sier om deg, så må du gå på banen å prestere. Det gjelder alle spillere. Folk gjør feil. Alle gjør feil. Dersom det er en feil som koster oss dyrt, vil dessverre søkelyset bli satt på den som gjorde feilen. Han må komme til hektene igjen etter dette, slik alle spillere må, sier Pearson.

- Vi vinner som lag og taper som lag. Ja, det blir satt fokus på dette på grunn av posisjonen han spiller i, men de andre var heller ikke feilfrie, avslutter Hull-manageren.