Hammill håper å banke favorittklubben

Den tidligere Liverpool-vingen Adam Hammill håper å debutere med brask og bram for Wolverhampton i morgen. Han forlot Liverpool uten å ha spilt offisielle førstelagskamper, men er fortsatt en stor Liverpool-supporter.

Hammill tilbrakte 14 år i sin barndomsklubb, før han forlot de røde til fordel for Barnsley i august 2009. Blant annet var han med på å vinne FA Youth Cup med Liverpool i 2006.

- Da jeg forlot Liverpool satte jeg meg som mål å komme tilbake til Premier League. Det tok meg halvannet år. Nå er jeg bare glad for å være tilbake, sier Hammill til Wolverhamptons offisielle nettsted.

- Det er på tide å sette seg nye mål i min nye klubb, og et av målene er å slå Liverpool i morgen. Jeg er Liverpool-fan, så det er ironisk at min første kamp vil være mot dem, men det er samtidig spennende. Jeg gleder meg til kampen, og forhåpentligvis får jeg spilletid, legger han til.

Hammill har fått tildelt trøye nummer 18 i Wolves.

En annen som gleder seg til morgendagens kamp, er Wolverhamptons matchvinner fra oppgjøret på Anfield i romjulen, Stephen Ward.

- Å score på Anfield i desember var et av høydepunktene i karrieren min. Det å score på en slik historisk bane er noe jeg aldri vil glemme. Spillerne ser virkelig frem til kampen i morgen, hvor Liverpool ledes av den største spilleren klubben noensinne har hatt. Slikt opplever du ikke hver dag, uttaler iren til Liverpoolfc.tv.

- Vi er stinne av selvtillit, men vi må ikke undervurdere Liverpool med den manageren de har nå. Jeg er sikker på at Liverpool-spillerne ønsker å gi ham en seier, og vise hva de er kapable til under Dalglish.

Ward anser ellers Adam Hammill som en positiv tilvekst for «ulvene».

- Jeg mener det er et positivt kjøp. Han har gjort det fantastisk bra i Championship, hvor han har scoret mål og skapt mange mål for andre. Han vil gi oss en ny dimensjon i angrep. Han kan spille på begge flanker, og det er viktig for et lag å ha slike spillere. Scorer han noen mål og gjør det han har gjort for Barnsley, vil han være et godt kjøp for oss.