Hansen fikk ikke spille Carling Cup

Liverpool ønsket ikke å få Martin Hansen cup-tied i Carling Cup, og han sto derfor ikke i mål da Bradford City røk ut med 2-3 mot Leeds i 1. runde. Avansement for Darby.

Martin Hansen debuterte for Bradford City i 1-2-tapet hjemme mot Aldershot i ligaåpningen sist helg, men i dagens 1. runde av Carling Cup sto dansken ikke mellom stengene. Ifølge Bradford Citys nettside har keeperen ikke fått tillatelse av Liverpool til å spille Carling Cup. 21-åringen er utlånt til League Two-klubben i kun 28 dager, og Liverpool ønsket antagelig ikke å få han cup-tied. Dermed er han tilgjengelig for de røde senere i turneringen. En spiller kan som kjent bare spille for en klubb i Carling Cup i løpet av samme sesong.

Stephen Darby har spilt samtlige minutter av Rochdales to offisielle kamper hittil denne sesongen. I ligaåpningen ble det 0-2-tap borte mot Sheffield Weednesday, mens i dag gikk League One-klubben videre i Carling Cup med 3-2 etter ekstraomganger hjemme mot Chesterfield.

Peter Gulacsi er på landslagoppdrag for Ungarn U21, og keeperen var derfor ikke med da Hull overraskende ble slått ut av Macclesfield.