Håper å få fart på Liverpool-karrieren

Jonjo Shelvey har returnert fra et vellykket låneopphold i Blackpool, og håper nå virkelig å få fart på Liverpool-karrieren i Steven Gerrard og Lucas Leiva sitt skadefravær.

Den unge midtbanespilleren gjorde seks mål på ti kamper for Blackpool i The Championship, før han ble hentet tilbake til Liverpool av Kenny Dalglish da Lucas Leiva pådro seg sin alvorlige kneskade. Shelvey fikk et sent innhopp i lørdagens 1-0 seier over QPR, og håper nå å bygge videre på dette.

- Jeg føler at jeg har forbedret meg som spiller under utlånsoppholdet i Blackpool. Men det har også fått meg til å innse hvor sterkt ønske jeg har om å spille fast for Liverpools førstelag. Det er stor forskjell på Championship-fotball og det å spille i Premier League, uttaler Shelvey til Liverpool Echo.

- Det er godt å være tilbake, og være en del av troppen her igjen. Jeg fikk bare noen få minutter på banen på lørdag, men det var veldig spesielt å være tilbake på banen foran våre fans. Det er alltid en ære å spille for Liverpool, fortsetter han.

- Kenny hentet meg tilbake, og nå klarer jeg forhåpentligvis å vise ham hva jeg duger til. Jeg må levere varene hver eneste dag på trening, og tvinge meg med i hans planer.

Shelvey hadde bare spilt en offisiell førstelagskamp for Liverpool tidligere denne sesongen, før innhoppet mot QPR. Det var som innbytter mot Exeter i Carling Cup mot slutten av september.

- Jeg hadde en fin tid på utlån i Blackpool. Det er en flott klubb. Jeg fant tonen med deres fans, og jeg håper virkelig de rykker opp. Jeg spilte under pari i et par kamper, men jeg gjorde også noen mål for dem og ble helt klar en bedre spiller.

- Det at jeg fikk spille regelmessig førte til at jeg fant tilbake til kampformen, og nå er jeg tilbake i Liverpool og håper jeg får fortsette å spille.

Skaden på Lucas Leiva, skaden til Steven Gerrard og suspensjonen til Jay Spearing gjørt at mulighetene for mer spilletid i de kommende kampene virker lovende for 19-åringen.

- Det er selvsagt meget uheldig at Lucas pådro seg en så alvorlig skade, og så måtte Jay sone karantene i tillegg. På grunn av at det er noen spillere som mangler, har det åpnet seg en mulighet. Men det er opp til manageren om han vil benytte meg. Når min tid kommer, vil jeg være klar til å ta vare på sjansen.