Håper på nye scoringer av Carroll

Martin Skrtel håper at lagkamerat Andy Carroll skal bidra til at Liverpool klarer å senke Arsenal på Emirates i morgen.

Carroll gjorde sine to første scoringer for Anfield-klubben i mandagens 3-0 seier over Mancester City. Midtstopper Skrtel har ikke noe i mot at geordien gjentar bedriften på Emirates.

- Vi leverte en god kamp mot Manchester City, hvor vi spilte veldig bra. Nå har vi hatt en fin uke på Melwood. Vi gleder oss over at Andy gjorde sine første mål for klubben, og alle var glade i garderoben etterpå. Han tok godt vare på sjansene sine, og er stinn av selvtillit. Forhåpentligvis scorer han på nytt i morgen, uttaler Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Mandagens seier var veldig viktig for oss, og vel fortjent. Vi kan ta med oss mye selvtillit fra den kampen til oppgjøret mot Arsenal. Det er en storkamp, og en ny viktig kamp for oss i forsøket på å kvalifisere oss for Europa. Vi må jobbe hardt og forsøke å repetere det vi gjorde mot City. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi kan få et godt resultat, fortsetter slovaken.

- Jeg vet Arsenal kjemper om ligatittelen, men vi kjemper selv for femteplassen. Vi viste kvalitetene som bor i vårt lag mot City, og at vi er bedre enn tabellen viser.

Skrtel husker godt 1-1 kampen mot Arsenal i ligapremieren, hvor The Gunners utlignet på overtid.

- Det var vanskelig å spille mot dem med ti mann etter at Joe Cole ble utivst, men jeg syntes vi klarte oss bra og var uheldige som ikke tok alle tre poengene ettersom de gjorde mål helt på tampen av kampen.

- Arsenal er et lag det alltid er vanskelig å spille mot. De spiller kanskje den fineste fotballen i England, med sitt pasningsspill og evne til å holde på ballen. Det er ikke lett å møte dem, men vi er i god form og må vise våre kvaliteter. Jeg håper det er vi som har hellet med oss i morgen, og at vi tar de tre poengene.

Liverpool ligger fem poeng bak Tottenham før helgens kamper. London-laget har imidlertid spilt en kamp mindre.

- Jeg tror vi kan ta igjen Tottenham, ettersom de har igjen både Arsenal og Chelsea. Det blir ikke lett for dem, men vi må konsentrere oss om oss selv. Vi vil forsøke å plukke så mange poeng som mulig, og spiller vi som vi gjorde mot City resten av sesongen, tror jeg at vi kan greie det.