Hattrick av Shelvey

Jonjo Shelvey lagde hattrick da Blackpool vant hele 5-0 borte mot Leeds. Han måtte ta et straffespark på nytt, men like sikker andre gang. Joe Cole byttet ut i tap for Lille.

Jonjo Shelvey fulgte opp scoringen mot Burnley i helgen med hattrick for Blackpool i 5-0-seieren mot Leeds på Elland Road. Midtbanespilleren fyrte av et skudd i det 12. minutt. Leeds-keeper Paul Rachubka klarte ikke å holde avslutningen, og Lomana Lua Lua var påpasselig frempå og satte inn returen. I det 25. minutt fikk Blackpool straffespark etter at Tom Lees stoppet et skudd fra Sylvestre med hånden på mållinjen. Leeds-spilleren fikk også marsjordre. Jonjo Shelvey var sikker fra ellevemetersmerket, men ble beordret til å ta straffesparket på nytt. Han var like sikker på andre forsøk, og plasserte ballen i samme hjørnet. Shelvey la på til 3-0 da han fra fem meter satte inn en retur på skudd fra Lua Lua. Sistnevnte økte til 4-0, før Jonjo Shelvey fullførte sitt hattrick i det 78. minutt. Midtbanespilleren har nå fem mål på seks kamper for Blackpool.

Joe Cole spilte de første 71 minuttene da Lille tapte 1-2 borte mot Inter i Champions League. Lille ligger sist i gruppe B med to poeng etter fire kamper.