Henderson har funnet seg til rette

Jordan Henderson ser fram til morgendagens kamp i Tyrkia, og den krevende utfordringen han står overfor med å prøve å sikre seg en plass på laget til Liverpool.

- Jeg ser fram til kampen mot Galatasaray, sier Henderson i et intervju med liverpoolfc.tv. – Det vil bli en flott kamp. Det vil bli vanskelig, men en god kamp for oss under forberedelsene til sesongen. Vi kan arbeide med noen ting, prøve å fungere bedre som et lag og lære hverandre litt bedre å kjenne.

- Det var godt med en pause, sier 21-åringen som vil spille sin andre treningskamp for Liverpool i Istanbul. Han ble involvert senere med pre-season trening enn mange andre som følge av spill i EM for U21-landslag. – Det var godt med litt hvile, men når ferien var over gledet jeg meg til å begynne å trene igjen.

- Treningen har vært rimelig hard, men jeg vil anta at det vil være slik uansett hvor du er under sesongforberedelser. Vi har hatt noen gode økter og jeg har trives.

- Det var fint å komme på banen igjen mot Hull, ikke minst siden jeg er i en ny klubb. Til tross for at det var et skuffende resultat synes jeg en kunne ta noe positivt ut fra kampen og lære av det.

- Jeg har bare vært tilbake i trening en uke eller to, slik at jeg først og fremst konsentrerer meg om å få den fysiske formen i orden.

- Det har trolig ikke helt sunket inn ennå at jeg er i en klubb som Liverpool. Jeg har funnet meg godt til rette. De andre spillerne har vært glimrende når det har vært snakk om å ønske meg velkommen.

- Jeg bor for øyeblikket i en leilighet og det er veldig bra. Jeg har vært ute på byen et par ganger for å spise, det virker å være en herlig by og folk har også vært briljante.

- Alle vet hvordan han er, sier Jordan om manager Kenny Dalglish. – Han er en glimrende manager, og det samme gjelder om han som person. Han har vært helt topp mot meg og er en du ser opp til.

- Det er store forventinger og krav her men det hører til fotballen, alt avhenger av hvordan du håndterer det.

- Jeg ser fram til utfordringen. Jeg vil bare fortsette å arbeide så hardt som jeg overhodet kan og forhåpentligvis være i stand til å spille noen gode kamper for Liverpool.