Henderson med flest presise pasninger

Jordan Henderson var den av Liverpools spillere som slo flest presise pasninger på Craven Cottage i går kveld. 94,6% av hans 56 avleveringer fant en medspiller.

Opta sine statistikker viser at Fulham avfyrte 19 skudd mot Liverpools 20 i gårsdagens kamp. Av Fulhams avslutninger var 57,1% på mål, mens kun 40% av Liverpools avslutninger traff mellom stengene.

Liverpool hadde 54,5% ballinnehav, og de røde hadde også hele 10 cornere sammenlignet med hjemmelagets to.

Liverpool-spillerne slo 519 pasninger, og 83,4% av disse fant en medspiller. Fulham slo 444 pasninger, hvorav 80,2% fant medspiller.

Fulhams Brede Hangeland var den forsvarsspilleren med flest klareringer, tolv i tallet. Martin Skrtel hadde flest for Liverpool, med åtte.

Statistikken viser at Jay Spearing vant alle sine tre taklinger, mens Philippe Senderos kan vise til samme statistikk hos vertene.

Martin Skrtel var den spilleren som vant flest dueller, med 75% av duellene han gikk inn i. Hjemmelagets Danny Murphy var borti ballen flere ganger enn noen annen, med 93 ballberøringer. Charlie Adam hadde flest for gjestene, med 86. Adam var også den på banen som slo flest «langpasninger». 13 av hans 62 pasninger ble definert som lange.

Fulhams Stephen Kelly var den mest presise forsvarsspilleren. 92% av hans 25 pasninger fant en medspiller. Daniel Agger var den mest presise forsvareren hos gjestene. 89,1% av hans pasninger fant en lagkamerat.

Blant spissene var Fulhams Bobby Zamora den mest pasningssikre. 89,3% av hans pasninger fant en medspiller. Blant Liverpools angripere kom Craig Bellamy best fra det. Han fant en medspiller med 86,2% av sine pasninger.

Clint Dempsey var den mest skuddvillige av alle på Craven Cottage i går kveld. Fulham-spissen avfyrte ni skudd. Tre av disse traff mellom stengene.

Andy Carroll vant flest dueller av spissene på banen. Han gikk seirende ut av 66,7% av dullene han var involvert i på bakken og 77,8% i lufta.

Kilde: Liverpoolfc.tv