Henderson nærmer seg

The Guardian hevder at Liverpool kommer stadig nærmere det prisforlangende som Sunderland har satt for Jordan Henderson, og at det kan bli en løsning før spilleren reiser med England U21 på onsdag.

Journalisten som følger LFC for The Guardian, Andy Hunter, skriver i tirsdagensavis at Liverpool har økt sine bud for Jordan Henderson fra £13M til £16M.Sunderland og Steve Bruce skal imidlertid forlange £20M for 20-åringen.

Det skal være kontinuerlige samtaler klubbene i mellom, og en skal ikkeutelukke at det kan bli en løsning før England og Henderson reiser til EM forU21-landslag i Danmark førstkommende onsdag.

Et ikke uvanlig resultat i sliketvister er at kjøpende klubb godtar budet fra selger, men da i en avtale hvordeler av beløpet betales ut gjennom forskjellige kriterier som antall kamper,spill i Champions League etc, og hvor maksimumsbeløpet er hva selgende klubbhar satt. At for eksempel Liverpool står på £16M, men at sluttsummen kan øketil £20M hvis spiller og klubb kan vise til suksess.

The Guardian tror at Jordan Henderson eventuelt vil bli kjøpt inn først ogfremst som sentral midtbanespiller, selv om han også kan spille på høyresiden.

Avisen legger til at Liverpool også fortsetter å jobbe med å sikre seg ConnorWickham fra Ipswich. Liverpool skal ha budt £8M, mens Ipswich forlanger £10M.