Henderson scoret i Drammen

Jordan Henderson scoret vinnermålet for England U21 i 2-1-seieren mot Norge U21. Innhopp for Jon Flanagan og Jonjo Shelvey. Danny Wilson fikk 90 minutter for Skottland U21.

England U21 fikk en forrykende start mot Norge U21 i toppkampen i EM-kvalifiseringsgruppe 8. West Bromwich Albions midtstopper Craig Dawson headet engelskmennene i ledelsen allerede i det 3. minutt. Fire minutter senere sto det 2-0 til bortelaget. Alex Oxlade-Chamberlain la inn fra høyre.  Ross Barkley fikk ikke skikkelig treff på avslutningen. Ballen havnet hos Englands kaptein Jordan Henderson som kunne bredside ballen i mål fra 5-meteren. Deretter hevet Norge seg betraktelig, og reduserte i det 24. minutt. Flere mål kom det ikke på Marienlyst i Drammen.

Jordan Henderson spilte samtlige minutter. Jon Flanagan ble denne gang henvist til benken, men entret banen i det 72. minutt og tok plass på venstrebacken. Jonjo Shelvey kom inn i det 81. minutt. Den utlånte Liverpool-spilleren fikk i oppgave å bekle høyrekanten. England u21 har full pott etter tre kamper

Danny Wilson var på banen hele kampen da Skottland U21 spilte 2-2 hjemme mot Østerrike U21. Bortelaget ledet 1-0 og 2-1, men skottene tok ett poeng.