Henderson vil ha flere mål

Jordan Henderson sier han tar ekstra treningsøkter for å bli bedre på avslutninger. 21-åringen har beina plantet på bakken, samtidig som han har ambisjoner om å komme langt i sin karriere.

- Jeg liker å bli igjen etter trening for å trene ekstra på avslutninger og annet jeg synes det er behov for å jobbe med, sier Jordan Henderson til liverpoolfc.tv.

- Det å avslutte og score mål er en stor del av fotballen og jeg har prøvd å arbeide med det over flere måneder nå, også da jeg var i Sunderland. Jeg har scoret et par mål denne sesongen, og jeg vil gjerne ha flere.

- Jeg kan ikke bli for fokusert på det da det også er andre deler ved mitt spill som jeg må forbedre, men flere mål er definitivt noe jeg er ute etter.

- Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hvor jeg spiller, svarer Jordan på det vanlige spørsmålet om hvor han helst vil spille på banen. – Jeg ønsker bare å spille fotball, men det er klart at jeg trives best i midten.

- Jeg ønsker å bli en mye bedre spiller, forbedre meg hver dag, fortsette å arbeide hardt og lære av spillerne rundt. Forhåpentlig kan jeg få suksess med Liverpool og også på landslaget.

- Jeg er veldig takknemlig for å ha kommet dit jeg er i dag, men jeg ønsker mer, jeg ønsker å komme meg videre. Det er mye mer jeg vil oppnå. Jeg tar ikke av, men jeg vil søke etter mer og fortsatt være sulten.

- Det er en riktig tid og sted for når du går ut med venner en kveld, fortsetter midtbanespilleren om det å ha kommet til Merseyside. – Jeg har egentlig ikke vært ute ennå (i Liverpool), slik at jeg vet ikke noe om utelivet her. Det er viktig at laget kan gjøre det for å bli sammensveiset, men selv pleier jeg heller å slappe av og for det meste se på fjernsyn.

- Jeg har vært ute og spist, og vært en og annen gang på kino. Det er en flott by og jeg ser fram til å leve her en stund.