Henry godt fornøyd med Comolli

Liverpool-eier John W Henry er godt fornøyd med den jobben Damien Comolli har gjort siden han kom til Anfield-klubben for ett år siden, og skryter uhemmet av franskmannen.

- Det har vært et flott første år. Det Comolli har gjort så langt har vært ekstremt viktig, men mesteparten av dette ser ikke folk utenfor klubbens organisasjon. Han har organisert veldig mye, veldig raskt og veldig bra, uttaler Henry i et intervju med Daily Mail.

- Han har bidratt med stabilitet, alt er mer gjennomtenkt og fokus er bedre nå. En filosofi har blitt etablert igjen. Han nyter også stor tillit blant staben, og dette har smittet over på garderoben, fortsetter amerikaneren.

- Jeg synes ikke det var gambling å ansette ham. Jeg mener det ville ha vært gambling om vi ikke hadde en fotballdirektør, og Kenny er enig i det synet. Managerens jobb er meget omfattende i store fotballklubber over hele verden. Ingen person kan ha aleneansvar for alt dette.

- Jeg snakket med Kenny om dette denne uken, og han ser ingen stor forskjell på vår modell og den modellen som Liverpool opererte etter tidligere. Det er opp til Damien og hans stab å identifisere, studere og få tak i de riktige spillerne, men Kenny vil alltid ha siste ord når en spiller skal hentes inn. De to jobber veldig, veldig bra sammen.