Henry sikter mot ligatittelen

John W Henry håper å bryte forbannelsen som har hvilt over Liverpool FC de siste 20 årene, og bidra til at laget vinner sin første ligatittel siden 1990 i løpet av sin tid som klubbeier.

I mai vil det være 21 år siden Liverpool sist vant ligaen. Fenway Sports Group gjorde en slutt på Boston Red Sox sin ørkenvandring i 2004, og Henry håper nå at man kan klare noe lignende på Anfield.

- Fenway Sports Group har unike egenskaper i det vi i USA kaller å bryte forbannelser. I Boston hadde man ikke vunnet World Series på 86 år, og nå er det over 20 år siden Liverpool vant ligaen. Vi har ingen annen agenda enn å vinne ligaen. Det er årsaken til at vi har involvert oss i klubben, og det er målet alle i vår organisasjon jobber mot, proklamerer Henry overfor Liverpool Echo.

- I løpet av overtakelsesprosessen kikket vi etter likheter i forhold til det vi har oppnådd i Boston, og vi mente vi kunne greie det i Liverpool også. Vi har en sterk følelse av at vi har unike kvalifikasjoner til å greie dette, selv om vi ikke kjenner sporten godt. Vi kan sportsforretninger.

Henry mener at frykten for at Manchester United skal gå forbi Liverpool i antall ligamesterskap vil motivere de røde fra Anfield til ekstra innsats.

- Vi ønsker å være de beste innen fotballens verden. Manchester United har 18 titler. Vi har 18 titler. Om ikke annet, så bør det være nok til å drive oss fremover.

- Det ser ut til at United kan gå forbi oss denne sesongen, så vi må virkelig stå på nå.