Historisk kveld for Carra

Jamie Carragher vil ha spilt nest flest kamper for Liverpool etter møtet med Fulham, men er mest opptatt av å ta tre poeng i London. Vil ikke søke managerjobb utenfor nærmiljøet.

Etter alle solemerker vil James Lee Duncan Carragher i kveld spille sin kamp nr. 666 for Liverpool. Det gjør samtidig at han går forbi legendene Emlyn Hughes og Ray Clemence og bare har Ian Callaghan foran seg på listen over de med flest opptredener for de helrøde.

- Det vil bli en stolt kveld for meg men det viktigste er at vi tar tre poeng, sier Jamie til Liverpool Echo før møtet med Fulham på Craven Cottage i kveld.

- Den siste gangen vi reiste til Fulham spilte vi ikke bra og på toppen av det hele ble jeg utvist. Det er slike små ting du kan bruke til å motivere deg og forhåpentlig kan jeg nå gjøre opp for meg.

- Sesongen før scoret Yossi Benayoun seiersmålet i det siste minuttet slik at det er ikke så lenge siden vi har vunnet der. Dette er en stor kamp for oss.

- Dette vil trolig være enda vanskeligere enn mot Spurs, fortsetter scouseren om avslutningen av denne sesongen. – Fulham spiller virkelig bra for øyeblikket og er alltid gode hjemme. De er solide og godt organiserte. Banen på Craven Cottage er veldig trang slik at det er vanskelig å bryte dem ned. Vi har imidlertid i god form og det burde bli en fin kamp.

- Supporterne har vært fantastiske mot meg, reflekterer Carra videre. – De ser seg trolig selv i meg. Jeg er en supporter og jeg føler resultatene slik de gjør.

- Mot slutten med Gerard Houllier, da vi ikke gjorde det så bra, fikk jeg kanskje en del pepper. Jeg spilte imidlertid back og det var ikke min posisjon.

- Nå endte jeg opp med å spille landskamper for England som back slik at jeg må ha gjort en brukbar jobb, men moderne backer raser opp og ned på kanten og det var ikke meg. Jeg er bare glad jeg endte opp som midtstopper. I fotball vil du få kritikk og det vil gå opp og ned. Det kan være vanskelig for lokale spillere.

- Alle er glade for at det nå kommer fram unge spillere, men hvis de skal være her lenge vil de få kritikk. Det er noe de bare må komme igjennom.

- Når jeg stopper å spille vil det være første gangen i mitt liv hvor jeg har valg å gjøre. Jeg har aldri måttet ta et valg angående en annen klubb og jeg har aldri ønsket det. Når jeg legger støvlene på hylla vil jeg være min egen sjef å bestemme hva jeg gjør videre.

- Det vil bli vanskelig. Jeg elsker fotball slik at det å bli manager vil være den opplagte stien å velge, men mine barn er fortsatt på skolen.

- Det vil være helt uaktuelt å flytte på min familie slik at jeg kan være manager eller trener et annet sted. Hvis det er noe som jeg har lyst på i denne klubben eller i nærheten, vil det være noe jeg kan gjøre.

- Jeg vil ta mine trenerkurs og se hva som kommer av tilbud, men det er ikke hundre prosent sikkert at jeg kommer til å følge den veien.

- Min sønn ønsker at jeg skal slutte nå slik at jeg kan gå på kamper sammen med ham. Hva som er best for min familie vil spille en stor rolle i hva jeg gjør etter at min aktive karriere er over.