Hjemme best

Etter tre bortekamper på rad ser Martin Skrtel fram til kamp foran et fullsatt Anfield, hvor de røde ønsker å revansjere tapet på samme bane mot Wolverhampton i fjor.

- Vi ser alltid fram til våre hjemmekamper da det er noe spesielt å spille på Anfield, forteller Martin Skrtel til liverpoolfc.tv. 

Liverpool har ikke spilt foran sine egne fans siden mot Bolton 27. august, og i ligaen har det blitt bortetap mot Stoke og Tottenham.

- Det er en herlig følelse hver gang vi vinner hjemme og forhåpentligvis kan vi gjøre det på lørdag. Fansen står alltid bak oss og det var spesielt for meg å score i vår siste hjemmekamp mot Bolton.

- Vi vet at Wolves har noen gode spillere og at de har startet sesongen bra, men hvis vi spiller som vi gjorde mot Bolton på Anfield vet vi at vi er mer enn kapable til å vinne.

- Det var en dårlig kveld for oss men jeg tror det vil bli helt annerledes denne gangen, kommenterer Martin da han blir minnet på at Wolves vant tilsvarende kamp med 1-0 mot slutten av 2010. – Vi vet hvordan de spiller, men vi har et annerledes lag og mye har forandret seg siden den kampen. Vår 3-0 seier borte mot Wolves var en av våre beste prestasjoner forrige sesong og forhåpentligvis kan vi gjenta den.

- Vi spilte en dårlig kamp mot Tottenham. Verken laget eller meg selv spilte opp mot vårt beste og det er noe som må rettes på til lørdag. Jeg har prøvd å gjøre mitt beste på trening og vise manageren at jeg er klar til å gjøre en jobb for ham.

Med Daniel Agger skadet blir det ventelig et spørsmål om Kenny Dalglish enten velger Martin Skrtel eller Sebastian Coates i midtforsvaret ved siden av Jamie Carragher.

- Vi har fem midtstoppere nå og det kan bare være til det beste for klubben, kommenterer slovaken angående hvem som skal spille i det sentrale forsvaret. – Vi må kjempe for våre plasser og gjøre vårt beste på hver trening. Det er bra å ha Coates her. Han er en hyggelig kar, har funnet seg godt til rette, og vist at han har kvalitet.