Hodgson mente WBA fortjente seieren

Roy Hodgson var henrykt over å slå tidligere arbeidsgiver Liverpool, men hevder han fryder seg over resultatet og ikke at han fikk noen form for hevn.

- Jeg er ikke ekstra fornøyd fordi at det var Liverpool vi slo. Jeg fikk mange venner når jeg var i Liverpool. Spillerne der har jeg stor respekt og mye til overs for, og mange i dagens trenerstab jobbet sammen med meg og var veldig lojale. Jeg synes ikke denne seieren er mer fornøyelig enn andre seire.

- Den største gleden med å slå Liverpool er at det er noe West Bromwich ikke gjør veldig ofte.

- Jeg er veldig godt fornøyd, og fryder meg virkelig over vårt spill. Bortsett fra det første kvarteret synes jeg vi var det beste laget og spilte veldig god fotball. De to målene kom som en følge av at vi klarte å legge press på Liverpool-forsvaret.

-  Pressen bygger helt klart opp kamper som rivalisering mellom managere, men det handler om hva som skjer mellom de to lagene. Vi var engstelige i dag, men spilte en bra kamp og fortsatte på den måten vi har spilt de siste ukene, sa Hodgson til pressekorpset etter kampslutt.

- Vi visste vi møtte en veldig vanskelig motstander i Liverpool, et kvalitetslag, og at vi måtte spille opp mot vårt beste for å få med oss poeng fra denne kampen. Jeg er glad for å kunne si at vi spilte opp mot vårt beste og fortjente de tre poengene, la han til.

- De tok ledelsen mot spillets gang. Vi spilte veldig bra de siste 25 minuttene før pause, hvor vi la press på Liverpool og virket komfortable defensivt. Vi startet annen omgang bra, men så fikk de en corner og Skrtel stanget den i nettet. Da trodde jeg det skulle bli en av de dagene da ting ikke går din vei.

- Men spillerne hevet seg tvert, fortsette å spille og fortsatte å dominere kampen. Jeg syntes vårt pasningsspill gjennom midtbanen var veldig godt, og på topp hadde vi spillere med fart og evner til å skape problemer for Liverpool-forsvaret.

Hodgson synes begge straffesparkene var klare.

- Det var klare straffespark, var det ikke? På en måte hadde det vært fint om Odemwingie ikke hadde blitt felt, og hadde scoret i stedet. Så, da han rundet keeper, hadde det vært flott om han trillet ballen i nettet uten at det ble straffespark.

- Straffespark kan alltid være kontroversielle. Selv de mest opplagte straffespark blir av og til gjenstand for diskusjon. Men jeg må si det er lenge siden jeg har sett to mer opplagte straffespark enn dette.

- Vi er en beskjeden klubb, og når du møter lag som Manchester United, Arsenal, Chelsea og Liverpool ser du inn i geværmunningen. Da må du komme opp med noe spesielt om du skal komme fra det med et smil om munnen. Spillerne gjorde klubben stolt med sine prestasjoner, og de var fornøyde i garderoben etterpå, og det med god grunn.