Hodgson om Bolton-seieren

Roy Hodgson mener Liverpool fortjente seieren mot Bolton. Håper å prestere noe av de samme mot Blackburn. Fornøyd med Torres. Forklarer hvorfor Gerrard startet på benken. Agger og N’Gog ut med krampe.

Kun 35.400 tilskuere på Anfield så at Joe Cole sikret Liverpool alle poengene med scoring to minutter på overtid. Kevin Davies sendte Bolton i ledelsen like før pause, men Fernando Torres utlignet tidlig i 2.omgang. Seieren sendte Liverpool opp på 9.plass, men de røde kan komme opp på 6.plass ved å vinne de to kampene laget har til gode. Roy Hodgson håper at spillerne kan spille på samme måte mot Blackburn på Ewood Park.
- Jeg er veldig stolt av forestillingen og ekstra fornøyd med at vi fikk vinnermålet som kronet forestillingen, uttalte Roy Hodgson etter kampen ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi la onsdagens kamp godt bak oss. I dag var vi tilbake med et smell. Uansett hva som ville ha skjedd med utfallet i kampen, ville jeg ha vært fornøyd med opptredenen, men seieren gjør det enda bedre.

- Nå må jeg konsentrere meg, etter noen tilfredsstillende øyeblikk i denne kampen, og sørge for at vi reproduserer dette i Blackburn.

Liverpool vant bare to bortekamper i 2010.
- Vi må begynne å vinne på bortebane hvis vi skal tette avstanden til topplagene. Vi må produsere den samme type opptredener som vi så i dag på bortebane. 2010 var et katastrofalt år når det gjaldt borteseirer. Vi må sørge for at 2011 ikke blir slik.

Bolton mente at Joe Coles vinnermål var offside.
- I hver kamp man spiller nå om dagen er det alltid et straffespark som burde ha blitt gitt, eller en feil. Etter min mening synes jeg imidlertid vi var det beste laget etter 90 minutter.

- Jeg tror alle som misunner oss denne seieren etter å ha sett kampen er en veldig sur person.

- For å vinne en fotballkamp så må du være så dominerende som vi var i dag. Du må skape så mange sjanser, ballen må stryke inn i femmeterfeltet. Og dersom du vinner kampen på et kontroversielt mål, så synes jeg ikke du bør måtte be om unnskyldning for det.

Hodgson var fornøyd med å se Torres krone en god 2.omgang med en scoring.
- Det første målet var tilfredsstillende ikke minst fordi det ble skapt av Gerrard og satt inn av Torres. Det er to spillere som kommer til å bli veldig viktige for oss fra nå og frem til sesongslutt.

- Det var hyggelig å se Fernando få det målet etter å ha spilt så bra. Den Fernando vi så i dag og den Fernando vi så på onsdag var totalt forskjellige.

- Jeg tror vi vil se Fernando i den type form fra nå og frem til sesongslutt hvis vi kan få ham restituert med alle disse kampene etter hverandre på tre dager. Det er den største frykten for ham.

- Dere må huske på at spissene spiller på så små marginer fra stor suksess til ikke å spille en meget god kamp.

- I dag var hans arbeidskapasitet, innsats, disiplin og besluttsomhet førsteklasses. Jeg så i dag det jeg er sikker på dere har sett ved mange anledninger når dere har fulgt Liverpool i mange år – en spiller som i verdensklasse.

Steven Gerrard begynte på benken, men kom inn i det 21. minutt på grunn av skade på Meireles.
- Vi syntes ikke at to kamper på 90 minutter på tre dager var noe han var i stand til etter et langt skadeavbrekk.

- Vi har også det med Steven og til en viss grad Fernando når de må spille hver tredje dag.

- Jeg bestemte meg for å starte med Raul Meireles . Jeg visste at med Steven her ville han komme på banen ved et tidspunkt. Når han kommer inn, har han en større påvirkning enn hvis jeg kanskje skulle sett inn en annen spiller.

Hodgson fikk spørsmål om hva han syntes om støtten far supporterne i dag.
- Den var helt fremragende. Fansen var berettiget til å gi uttrykk for sin misnøye når laget spiller så dårlig og jeg som manager vil da være brennpunktet. Når et lag spiller dårlig er det manageren som må stå frem og ta ansvar og den kjeft som kommer.

Roy Hodgson fortalte at Daniel Agger og David N’Gog ble byttet ut på grunn av kramp.