Hodgson oppgitt over straffesparket

West Bromwich-manager Roy Hodgson mener dommer Lee Mason ga Liverpool et billig straffespark. Oppgaven til laget hans ble langt vanskeligere med 0-1 så tidlig i kampen.

Luis Suarez så ut til å bli hindret av Jerome Thomas innenfor 16-meteren etter åtte minutter. Dommer Lee Mason ga straffespark etter signal fra assistentdommeren som hadde god oversikt over situasjonen. Charlie Adam var sikker eksekutør, og dermed fikk Liverpool en tidlig ledelse.
- Det (straffesparket) hjalp ikke. Jeg tror ikke dommeren, akkurat som resten av oss, ikke så noe, men linjemannen så det. Dommeren bestemte å følge linjemannens råd, sa en oppgitt Roy Hodgsons til skysports.com etter kampslutt.

- Det var en situasjon der vår forsvarsspiller har rett til å skjerme ballen for å klarere den, og han bør ha lov til å gjøre det, men det ble tydeligvis gitt straffe.

- Det betydde at en vanskelig oppgave ble mye vanskeligere. Jeg synes ikke vi spilte så bra som vi har gjort, men det ville ha vært fint å ha hatt en mulighet til å spille på 0-0 lenger.

- Du kan klare deg uten å måtte spille med et slikt handicap. Jeg ønsker ikke å klage over det. Noen avgjørelser går din vei, noen ganger gjør de det ikke, men slike avgjørelser påvirker resultatet.

- Jeg legger ikke den totale skylden på dommeren for tapet fordi vi gjorde ikke nok til å vinne kampen.