Holder kontakten med topp fire

Lucas mener det var viktig for selvtilliten at Liverpool nå har vunnet kamper mot Brighton og Wolves, og at man holder seg i nærheten av ligatoppen.

- Det var viktig å vinne, spesielt etter tapet mot Spurs, sa brasilianeren etter gårsdagens 2-1 mot Wolverhampton. – Vi tapte med store sifre mot Spurs og det betydde mye å vinne i Carling Cup og få tre poeng i Premier League noe som gjør at vi kan være i nærheten av topp fire.

- Alle kunne se situasjonen mot Spurs hvor vi fikk to mann utvist og det er klart at det er vanskelig å komme tilbake fra det. Mot Stoke fortjente vi ikke å tape fordi vi spilte god fotball, men når du har to tap på rad synker selvtilliten.

- Vi snakket før kampen mot Brighton om at vi behøvde en seier, komme tilbake på sporet, gå videre til neste runde og få selvtillit foran denne kampen.

- Det var en vanskelig kamp og vi hadde plenty av sjanser, men greide bare å utnytte to av dem, fortsetter Lucas.

- Det er vrient når du slipper inn et tidlig mål etter pause. Vi prøvde å få kontroll på kampen og jeg synes vi greide det bra.

- Jeg synes vi til tider var litt uheldig. Vi hadde to forsøk i stolpene og keeperen hadde et par gode redninger, men det betyr at vi skaper sjanser slik at vi må bare bli bedre til å avslutte.