Holloway forlanger over £10M for Adam

Ian Holloway sier at den klubben som vil kjøpe Blackpool-kaptein Charlie Adam må punge ut over £10M. Blackpool-manageren kaller budet fra Liverpool en fornærmelse.

Liverpool fikk i går avslått et bud på £4M for Adam. Etter Blackpools hjemmetap for Sunderland i dag, beskrev Seasiders-manager Holloway budene klubben har mottatt fra Aston Villa, Birmingham og Liverpool som «fornærmelser».

- Faktum er at han er under kontrakt, og dersom ingen klubber betaler den prisen vi mener er riktig spiller det ingen rolle om han ønsker å dra, uttalte Holloway til Sky Sports.

- Fordi det er Liverpool, er han veldig smigret, da de er en stor klubb. Men det som skuffer meg er alt dette tullet. Vi er midtveis i januar. Dersom du skal kjøpe noen, må du tilby den rette pengesummen slik at vi kan komme oss videre.

- Tre lag rundt oss på tabellen har lagt inn utrolig dårlige bud for en spiller av hans kaliber. Vi har hatt tre bud, på henholdsvis £2.5M, £3.5M og £4M. Dersom de hadde satt ett ett-tall foran disse budene hadde de vært realistiske.

Adam vinket til alle fire sider av Bloomfield Road etter dagens 2-1 tap for Sunderland, og mange tolket dette som om han vinket farvel til Blackpool-fansen. Det vil ikke Holloway være med på.

- Det tror jeg ikke. Han forsvinner ikke for slike smålige summer i alle fall. Det er ganske opprørende at en gutt blir fristet på denne måten, og man ikke legger et fair bud på bordet.

- Vi er ikke dumme, og vi er ikke lille Blackpool. Vi har noen veldig gode spillere, og dersom noen ønsker å kjøpe dem må de betale riktig beløp. Vi er ikke under press for å selge. Det eneste presset er at Charlie har en plan, og jeg har en plan. Han ønsker også det som er best for klubben.

- Jeg synes budene er veldig fornærmende. Bare se på kvaliteten på pasningsspillet hans. £4M for det?

- Når jeg tenkte på Liverpool og Charlie, så tenkte jeg hvor fantastisk det var for ham å få gå til en slik stor klubb. Men når jeg hørte budet, tenkte jeg det var en skam.

- Jeg tror ikke det var Kenny som la inn budet. Mr. Comolli burde se på hva som foregår, og bli realistisk. Det de tilbød oss for Charlie er hva han ville ha vært verdt på den tiden Kenny spilte selv.

- Om dette er en taktikk fra de tre klubbene, Birmingham, Aston Villa og nå Liverpool, for å destabilisere oss? Jeg aner ikke.

- Kanskje er jeg den eneste som ser hva han er verdt. Det er greit å beundre noe. Jeg liker naboens bil, men dersom jeg ikke betaler det han forlanger vil jeg ikke få kjøpt den. De bør begynne å sette ett-tall foran de helt tullete beløpene de har tilbudt så langt.