Houllier forstår interessen for Downing

Liverpool er sterkt linket til en overgang for Stewart Downing, og tidligere Liverpool- og Aston Villa-manager Gerard Houllier forstår hvorfor flere klubber er interessert i den 26-årige kantspilleren.

Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier, som nylig forlot managerstillingen i Aston Villa på grunn av sykdom, mener at Stewart Downing har alle egenskapene som beskriver en kantspiller av topp klasse.
- Han kan benytte begge føtter og har så mange ferdigheter, sier Gerard Houllier ifølge Liverpool Echo.

- Han ble kåret til årets spiller av lagkameratene og fansen, og det sier alt. Personlig synes jeg han forbedret seg mye under vårt regime.

- Han er en fotballspiller, har teft og er hardt arbeidende. Han kan spille på kanten og i midten. Han er veldig anvendelig, men gjør også jobben sin.

- Når det noen ganger blir litt stormfullt, må du ha noen som hjelper til defensivt, og han kan også gjøre den jobben. Jeg er ikke overrasket over at så mange klubber er ute etter ham.

Aston Villa har allerede mistet Ashley Young til Manchester United. For Birmingham-klubben blir det meget viktig å beholde Stewart Downing, men Kenny Dalglish er svært interessert i den engelske landslagsspilleren som har to år igjen av sin kontrakt på Villa Park.
- Fra klubbens ståsted og managerens synspunkt er det opplagt at du ønsker å beholde den type spiller, og det finnes ikke mange slike, avslutter Houllier