Houllier tror på Downing

Gerard Houllier var manager da Stewart Downing i fjor ble årets spiller i Aston Villa. Han tror Liverpool har gjort et godt kjøp i 26-åringen.

Stewart Downing ble forrige sesong kåret til årets spiller i Aston Villa, og forrige uke la Liverpool £20 millioner på bordet for å sikre seg sommerens hovedmål på overgangsmarkedet.

Spillerens tidligere sjef, Gerard Houllier, tror Liverpool har gjort et godt kjøp og skamroser sin tidligere elev.

- Stewart vil passe veldig godt inn i Liverpool. Jeg liker han veldig godt som spiller, og jeg er sikker på at han vil vise seg verdifull for dem, sier den tidligere Liverpool-manageren i følge Liverpoolfc.tv.

- Han er en veldig moderne spiller. Han kan både angripe og forsvare, og var involvert i så mange mål for Villa forrige sesong. Han har et av de beste innleggføttene i Premier League, og er god med begge bein.

- Han spiller bra på begge sider. Jeg brukte han på venstrekanten, men han liker seg også til høyre hvor han kan skjære innover og skape problemer. Han er allsidig, og alle managere setter pris på den egenskapen.

- Stewart er veldig profesjonell, og tar til seg alt du sier til han. Han er en veldig intellegent spiller. Han plukker opp detaljer som kan vise seg å bli så viktige. Han har allsidigheten til å passe inn i flere systemer, enten det er 4-2-3-1 eller 4-3-3. Jeg stortrivdes med å jobbe med han i Aston Villa. Han er treningsviillig, jobber hardt, og er den moderne spilleren, avslutter Houllier.