Hughes ute etter revansje

Fulham-manager Mark Hughes er ute etter revansje, etter at hans lag var uheldige som tapte 1-0 på Anfield i januar.

- Liverpool spiller eksepsjonelt bra for tiden, og sett fra utsiden virker det som de spiller med et smil rundt munnen og trives med det de gjør, kommenterer Mark Hughes til Fulhams offisielle nettsted.

- Jeg tror det skyldes personligheten til deres manager, for Kenny spilte alltid med et stort smil rundt munnen. Når du ser ham med det store smilet, smitter det over på spillergruppen. Det er jeg sikker på. Det virker som de responderer på Kenny for øyeblikket, og får gode resultater som en følge av det, legger Fulham-manageren til.

- Det blir en vanskelig utfordring for oss, men vi spiller også meget bra for øyeblikket. Vi spiller med selvtillit, så jeg tror det blir en god kamp. Vi reiste til Anfield like etter at Kenny var tilbake, og spilte eksepsjonelt bra der. Vi ble til slutt slått, men var ekstremt skuffet over at vi ikke fikk med oss poeng fra den kampen. Dersom vi spiller like godt som vi gjorde den dagen, vil vi være nær å ta poeng. Men vi vil argumentere med at vi har potensial til å spille enda bedre nå som vi spiller på hjemmebane.