Hvetebrødsdagene over for King Kenny

Kenny Dalglish har blitt veldig godt mottatt av Liverpools supportere etter at han fikk jobben som midlertidig manager i klubben. Men hovedpersonen selv innser at hvetebrødsdagene nå er over, og at det er tid for å levere varene ute på banen.

- Vi må klare å håndtere forventningene som blir stilt til oss. For øyeblikket er det hele litt for romantisk. Romanse er flott, og det er romantisk å være tilbake, og det er litt romantisk for noen av supporterne også. Men til syvende og sist er ikke dette spillet basert på romanser, det er basert på knallharde fakta. Og faktum er at vi må begynne å vinne kamper. Så snart vi har lagt denne romansen bak oss, må vi begynne å arbeide og se hvor det tar oss hen, sa 59-åringen på gårsdagens pressekonferanse.

- Man kan komme med profetier, men man får det man får ute på banen. Jeg er sikker på at spillerne hadde høyere forventninger før sesongen enn den tabellposisjonen hvor vi befinner oss i dag. Spillernes evner tilsier at de bør gjøre det bedre. Det kommer ikke til å skje over natten, men vi må prestere bedre enn det vi gjorde på søndag, la han til.

- Folk her vil være fornøyd med tegn på at spillerne forbedrer seg. Vi ønsker ikke å si at et 1-0 tap er et positivt resultat, men vi kan ta med oss positive aspekter fra søndagens kamp. Dersom folk som går på kampene kan se en positiv utvikling, vil de være fornøyde med det.

- Jeg ser ingen motsetninger i denne fotballklubben, i noen form eller fasong. Eierskapet er ordnet, og vi har nye folk på plass. John og Tom styrer nå. Jeg har slett ikke merket noen motsetningsforhold i garderoben. Det virker for å være en flott spillergruppe. Det er heller ingen motsetninger innad i trenerstaben, og alle prøver like hardt for å få denne klubben til å bevege seg i riktig retning. Folkene som elsker denne klubben, ønsker at den skal ha suksess. Ingen synes det er morsomt å sparke en manager, og spesielt ikke en manager med Roy Hodgsons integritet. Eierne har ikke gjort det med lett hjerte, og jeg synes heller ikke det er særlig trivelig. Men jeg understreker at det er ingen motsetningsforhold mellom noen i denne klubben akkurat nå.