Hvor ender Jovanovic?

Det virker klart at Milan Jovanovic er ferdig i Liverpool FC i sommer, men hvor serberen ender opp er ennå ikke klart.

At Milan Jovanovic er ferdig i Liverpool har vært klart i hele sommer. Serberen kom på en Bosman-overgang forrige sommer, og signerte en kontrakt ut 2012/13-sesongen.

Ettersom han kom på Bosman fikk han også en kraftig sign-on-fee, men skal i følge rapportene fra denne sesongen av tjene £60,000 i uka - og ikke det dobbelte som enkelte av tabloidene ofte hevder.

Nå har 30-åringen mistet sitt draktnummer, og hans agent fått beskjed om at de kan få forlate Liverpool gratis, og det finnes tilbud fra Anderlecht, Lille, Olympiakos og Al Shabab.

Anderlecht har lenge sett ut til å være favoritten, og skal ha tilbudt en årslønn på 1,2 million euro, noe som vil gjøre han til den best betalte spilleren i belgisk fotball. Hans kone skal også foretrekke Brussel som ny hjemby.

Anderlecht-fanzinen Purple Dynamite, som skal være velinformert, sier dog at klubben og spilleren enda ikke har klart å komme til enighet, og at en avtale slik situasjonen nå er ligger an til å gå i vasken.

At Jovanovic har spilt sin siste kamp for Liverpool virker opplagt, men hvor han ender opp kan det ta enda litt tid før vi får svar på.